Lelaki Yang Pernah Di Cintai Jin Betina Akan Pernah Ada Tanda Ini.

Image result for cinta jin

Sekadar perkongsian untuk semua. Akibat beberapa sebab seperti selalu berbuat m4ksiat, jin akan cepat berdamping dengan orang-orang seperti ini. Tidak hairan jika ada jin betina suka kepada lelaki yang suka buat m4ksiat. Apabila seorang lelaki lelaki itu dicintai jin betina maka dia ada beberapa tanda:

1) Mempunyai sikap seperti wanita. Bagi lelaki yang mengalami keadaan ini sikap mereka akan menjadi seperti seorang wanita. Contohnya sangat beremosi seperti pem4rah, cepat merajuk, cepat panik dan gelabah, pemalu, mudah putus asa dan sebagainya.

2) Sangat suka menyendiri dan tidak selesa berada dikhalayak ramai. Tanda yang boleh diperhatikan ialah apabila anda berada dikhalayak banyak lagi pula jika anda menjadi tumpuan masyarakat adalah sekurang-kurangnya jari anda akan menggeletar. Kalau yang lebih teruk anda boleh menggeletar seluruh badan dan menjadi sangat panik.

3) Suka mengelamun dan berkhayal perkara-perkara romantik. Contohnya anda selalu mengingatkan yang anda sedang ber4smara atau berkasih mesra dengan perempuan, tidak kiralah samada perempuan anda kenal atau tidak, perempuan yang pernah anda lihat atau perempuan yang anda cipta sendiri dalam bayangan anda.

4) Suka solendirian ketika berjalan terutama pada waktu malam.

5) Suka duduk bermimpi bersendirian melayan perasaan di bawah purnama bulan.

6) Sering merasa sedih, gembira, sayu atau rindu pada seseorang, tetapi anda sendiri tidak tahu siapa orang itu.

7) Anda akan sangat mudah untuk jatuh cinta pada mana-mana wanita, tidak kiralah samada wanita yang baru atau sudah lama kenal. Malah mereka yang telah dipinat oleh jin wanita juga akan mudah jatuh cinta pada wanita yang baru sekali dipandang. Dan perasaan cinta itu diikuti dengan rasa rindu yang teramat sangat.

8) Anda akan selalu didatangi oleh wanita samada yang anda kenali atau tidak. Wanita yang sama atau berganti-ganti akan datang pada anda apabila anda mula mahu menutup mata atau pun tengah malam, dalam keadaan anda antara tidur dan menjaga. Setelah didatangi apa saja kemungkinan dapat terjadi, samada sekadar bergurau senda, ber4smara atau boleh jadi lebih dari itu.

9) Anda mungkin akan bermimpi didatangi dan ber4smara dengan seorang wanita. Dan kalau sampai ke tahap di mana kamu dan wanita itu melakukan pers3tubuhan, maka itu sangat bahaya. Kerana itu mungkin mimpi untuk anda tetapi baginya ia adalah satu perkara yang benar-benar berlaku. Akan menjadikan jin itu ketagih dan semakin sayang kepada anda. Dari situ jin itu akan terus menjaga anda dengan sangat ketat.

Dan kalau ditakdirkan dari perhubung4n itu terjadi anak, kamu akan selalu diimpikan anak itu. Kalau dicuba untuk memutuskan hubungan itu, risikonya sangat tinggi kerana akan menyebabkan anda mendampiri atau menjadi g1la. Atau anda akan melakukan sesuatu yang di luar jangkaan disebabkan oleh tekanan angin bisa atau merasuk oleh perasaan jin itu sendiri.

10) Kalau melibatkan gangguan yang lebih teruk, jin itu akan muncul di hadapan anda dalam bentuk manusia. Apabila ini anda akan merasa bahawa betul-betul berhubungan dengannya di alam nyata. Dalam keadaan ini, m4ngsa akan lebih suka menyendiri untuk bersama dengan pasangannya dan akan dilihat bercakap dengan diri sendiri manakala pada pandangannya ada teman yang sedang berbicara dengannya.

11) Apabila anda bangun pagi anda boleh merasa seolah-olah anda ditemani oleh seseorang dan anda juga dapat merasakan seperti yang menemani anda itu adalah seorang wanita.

12) Apabila anda bangun pagi anda merasa bahawa pada malamnya ada melakukan pers3tubuhan dengan seseorang walaupun anda menyadari bahwa anda tidur berseorangan.

13) Kemungkinan pada wajah anda akan ada aura dan cahaya kelembutan, kesan dari jin yang mencintai dan mendampingi anda. Masyarakat sekeliling akan menjadi lembut hati apabila memandang anda seolah-olah mereka sedang memandang seorang wanita cantik. Dan cahaya kelembutan itu akan bertukar kepada cahaya mendung apabila jin menjadi m4rah terutamanya disebabkan oleh pendinding amalan yang diamalkan mula memberi kesan.

14) Sekiranya melibatkan gangguan yang lebih teruk, kemungkinan anda akan mengalami kem4rahan atau kesurupan yang dialami oleh jin betina yang telah jatuh cinta pada anda.

15) Anda juga akan merasa bahawa anda sedang diekori oleh seseorang ke mana sahaja anda pergi.

16) Orang lain juga akan perasan seolah-olah ada bayangan hitam atau seperti seorang wanita sedang menemani anda. Tetapi apabila menghampiri bayangan hitam atau kelibat wanita tidak kelihatan.

17) Sekiranya jin yang menyayangi anda adalah jin yang kuat sifat cemburunya, maka anda mungkin akan dihalang dari berkahwin kerana dia tidak ingin membagi kekasihnya dengan orang lain.

18) Jika ditakdirkan anda berkahwin, maka ia akan cuba memorak perandakan rumah tangga anda. Anda dan isteri akan selalu bergaduh walaupun disebabkan perkara kecil. Ia akan cuba sedaya-upaya membuat anda dan isteri berc3rai supaya anda hanya menjadi miliknya.

19) N4fsu anda juga akan menjadi tidak terkawal. Anda akan selalu menginginkannya tanpa kira masa dan tanpa sebab yang munasabah. Dan tidak mungkin kalau jin betina itu menjadikan isteri anda terhalang untuk melaksanakan tugasnya supaya anda akan memu4skan n4fsu anda dengan cara yang tidak elok. Dan mungkin juga ia antara faktor yang menyebabkan terjadinya kegan4san s3ks, seperti mer0gol, terutama kalau jin itu kuat s3ks agar ia dapat turut serta.

20) Kalau ditakdirkan anda mendapat anak, tak mungkin ia akan datangi anak seperti mana cara yang dilakukan oleh anda ketika datangi anak anda, terutama jika anak itu anak lelaki.

Jadi apa yang boleh saya simpulkan dalam keseluruhan artikel ini adalah tidak mungkin berlaku keadaan di mana jin yang mencintai manusia, tidak betina jin betina mencintai lelaki laki-laki atau sebaliknya. InsyaAllah dalam artikel terbaru saya akan saya kongsikan pula dengan tanda baca tanda jin jantan menyintai seorang wanita.

Adalah sebaiknya kita amalkan membaca ayat-ayat untuk pendinding diri dari gangguan atau dipanggil ayat ruqyah sebagai usaha yang dapat kita lakukan. Yang selebihnya kita bertawakal kepada Allah dan memohon perlindungan-Nya dari kej4hatan makhluk jin ini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*