Gelagat Lucu Nenek Ini Susun Pinggan Mangkuk Dalam Peti Sejuk Undang Tawa Netizen.

Dalam ramai ahli keluarga, biasanya yang paling memanjakan kita adalah nenek dan atuk. Gelagat mereka juga selalunya sangat menghiburkan anak dan cucu walaupun dimamah usia dan mungkin sudah kurang daya ingatan.

(Video Penuh Dibawah)

Bateri pun boleh nekā€¦

Seperti dalam video yang tengah hangat di laman Twitter baru-baru ini, seorang nenek menjadi terlebih kreatif untuk memanfaatkan ruang di dapurnya. Pada awalnya dia dilihat sedang ditemani oleh dua orang cucu ketika berada di dapur. Tapi mereka pelik apabila nenek tersebut membawa pinggan yang telah siap dibasuh ke arah peti sejuk.

Jom Tonton Gelagat Nenek comel ini :

Mereka berdua sangat terkejut apabila mendapati kedua-dua bahagian peti sejuk tersebut bukannya dipenuhi dengan bahan makanan, tapi pinggan, cawan dan sebagainya. Tambah lawak lagi apabila nenek itu turut menjawab yang peti sejuk tersebut dikuasakan oleh bateri, bukan elektrik.

Seronok ada nenek sebab nakal & suka buat jenaka..

Begitulah nenek kan, sentiasa menjadi ikutan dan disayangai cucu cucu. Hargailah mereka selagi ada. Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like n share page Ariana Rose.

Sumber : Mia Kacang

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*